Συναγερμός στο ΠΑΓΝΗ – Ξεφεύγει η διασπορά του κορωνοϊού!

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν για τον εντοπισμό περισσότερων από 15 κρούσματα σε τρεις διαφορετικές κλινικές του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.


Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ καθώς μέσα στο τελευταίο 24ωρο έχουν εντοπιστεί περισσότερα από 15 κρούσματα κορωνοϊού κάτι που σημαίνει πως υπάρχει μεγάλη διασπορά του ιού.

Υπενθυμίζουμε πως χθες το πρωί βρέθηκαν θετικοί δύο ασθενείς και ένας γιατρός στην Παθολογική Κλινική του ΠΑΓΝΗ ωστόσο σύμφωνα και με πληροφορίες του Flashnews.gr πλέον η διασπορά του ιού έχει μεταφερθεί σε άλλες δύο κλινικές όπως είναι η Νευρολογική και η Ογκολογική ενώ πρόκειται για 15, συνολικά, κρούσματα όπου μεταξύ αυτών βρέθηκαν θετικοί και τέσσερις γιατροί αλλά και τρεις νοσηλευτές.

Η διαδικασία ιχνηλάτησης έχει ξεκινήσει ήδη καθώς μιλάμε για το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Κρήτης όπου καθημερινά, παρά τα αυστηρά μέτρα που υπάρχουν κατά της διασποράς του κορονοϊού, η κίνηση είναι μεγάλη και αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες ακόμα περισσότερες ενέργειες προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά του κορονοϊού.