Η συντριβή της κοινωνίας να μετουσιωθεί σε στήριξη στο βρέφος(ηχητικό)

Στο 6 μηνών βρέφος που έμεινε πίσω, μετά την τραγωδία στο Γεροπόταμο, εστιάζει ο δημοτικός σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Φαιστού, Γρηγόρης Νικολιδάκης, προτείνοντας τη στήριξή του, οικονομική και ηθική, με όποιο τρόπο είναι αυτό εφικτό.
Ο κ.Νικολιδάκης, αφουγκραζόμενος τη συντριβή της τοπικής κοινωνίας, κατέθεσε, σήμερα, αίτημα σύγκλησης του δημοτικού συμβουλίου Φαιστού για να συζητηθεί η φορμουλα στήριξης του βρέφους, αλλά και να τεθεί το ζήτημα άμεσης λήψης μέτρων στα πολυάριθμα αντιστοίχως επικίνδυνα σημεία στο δήμο.
γρηγόρης νικολιδάκης δήμος φαιστού δημοτικό συμβούλιο στήριξη μωρό τραγωδία γεροπόταμος“Επικρατεί τεράστια θλίψη για τους νέους ανθρώπους που χάθηκαν αλλά και περισυλλογή για αυτούς που έμειναν πίσω. Πρέπει να σκεφτούμε σαν δήμος, Περιφέρεια αλλά και ως κοινωνία, πώς θα μπορέσουμε να σταθούμε στο παιδί αυτό” – είπε ο κ.Νικολιδάκης.
Ο ίδιος αναφερόμενος στα σημεία στο δήμο Φαιστού που παραμένουν επικίνδυνα, επισήμανε πως όχι μόνο δεν υπάρχει σήμανση, αλλά αντίθετα υπάρχουν τοποθετημένες ταμπέλες προς σημεία ενδιαφέροντος που καθοδηγούν … μέσω των επικίνδυνων σημείων!