Την Κρήτη επισκέπτεται ο Παύλος Γερουλάνος

Φωτογραφία αρχείου IN TIME

Αναλυτικά το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας του στην Κρήτη


Στην Κρήτη θα περιοδεύσει ο υποψήφιος για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, την Παρασκευή 12 και το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, με στόχο να μιλήσει στους πολίτες της, για τις προτάσεις με τις οποίες διεκδικεί την ψήφο τους για στις εσωκομματικές εκλογές της 5 ης και 12 ης Δεκεμβρίου.

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα της διήμερης περιοδείας στην Κρήτη: Ο Παύλος Γερουλάνος την Παρασκευή 12 Νοεμβρίου θα βρεθεί στα Χανιά, οπότε και στις 10:30 θα επισκεφτεί στο Ακρωτήρι, τους Τάφους των Βενιζέλων. Στις 11:00 θα επιστρέψει στην πόλη των Χανίων όπου και θα παραμείνει ως τις 12:30. Κατόπιν στις 13:30 θα βρίσκεται στο  Ρέθυμνο, από όπου θα αναχωρήσει γύρω στις 15:00 με προορισμό το Ηράκλειο όπου θα πραγματοποιηθεί η κεντρική του συγκέντρωση το απόγευμα στις 18:30 στο ξενοδοχείο Ibis.

Το Σάββατο 13 Νοεμβρίου o Παύλος Γερουλάνος θα βρεθεί τα Ανώγεια στις 11:00 όπου και θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο, ενώ θα επισκεφτεί και την οικία του Νίκου Ξυλούρη. Κατόπιν θα κατευθυνθεί στο Λασίθι και συγκεκριμένα στον Άγιο Νικόλαο στις 14:00, όπου θα μείνει ως το απόγευμα, οπότε και θα αναχωρήσει ξανά για το Ηράκλειο και την Αθήνα, αργά το απόγευμα.