ΤΗΝ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ: “Ποδαρικό” με πτήση της TUI στο αεροδρόμιο Ηρακλείου

Μία πτήση της Tui είναι πιθανό να είναι η πρώτη πτήση που θα προσγειωθεί από το εξωτερικό στο αεροδρόμιο Ηρακλείου, την Τρίτη 1η Ιουλίου, οπότε και θα γίνονται δεκτές οι πτήσεις από το εξωτερικό στα περιφερειακά αεροδρόμια της χώρας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το συγκεκριμένο αεροσκάφος θα προσγειωθεί στις 8.05 το πρωί από το Ανόβερο της Γερμανίας. Ο ακριβής αριθμός των επιβατών της δεν έχει γίνει ακόμα γνωστός, κάτι που θα το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου Ηρακλείου «Νίκος Καζαντζάκης» τις επόμενες ημέρες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης, πριν την άφιξη της συγκεκριμένης πτήσης, έχουν προγραμματιστεί κάποιες άλλες από χώρες της Ευρώπης, όμως κανείς δε γνωρίζει εάν θα πραγματοποιηθούν ή θα ακυρωθούν.

«Η κατάσταση είναι ρευστή, καθώς υπάρχουν ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής» δήλωσε στέλεχος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Πάντως, τα στελέχη του αερολιμένα Ηρακλείου με φορείς του τουρισμού σκέφτονται να διοργανώσουν εκδήλωση καλωσορίσματος την 1η Ιουλίου για τους επιβάτες από το Ανόβερο.