Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Αγίου Νικολάου απέκτησε και πάλι ζωή

Νέα λειτουργία, αποκτά το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής Αγ. Νικολάου Το πάρκο από σήμερα  δίνεται προς χρήση στους μαθητές Δημοτικών σχολείων και Γυμνασίων, πλήρως εξοπλισμένο, με όλα τα απαιτούμενα μέσα καθώς και τον μηχανολογικό εξοπλισμό, όπως μικρά αυτοκίνητα – ποδήλατα κλπ., τα οποία απαιτούνται για την βιωματική εκπαίδευση τους.

Μετά την συντήρηση αυτοκινήτων και ποδηλάτων που είχε προμηθευτεί ο Δήμος για την λειτουργία του πάρκου, το Δ.Σ ενέκρινε την παραχώρηση της χρήσης του, στην Ένωση Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτ/των Ν.Λασιθίου, με σκοπό την ανάπτυξη δράσεων για την εκπαίδευση μαθητών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, καθώς επίσης και πολιτών του Δήμου για δύο μέρες την εβδομάδα.

Στο εξής οι μαθητές θα έχουν την ευκαιρία να διδαχτούν κανόνες ορθής κυκλοφοριακής αγωγής στο δρόμο, στην χρήση ποδηλάτου, αλλά και στη συμπεριφορά μέσα στο αυτοκίνητο, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους και κατανοώντας βασικούς κανόνες οδικής κυκλοφορίας και οδικής συμπεριφοράς.