Το 2021 «φεύγει» με αρκετά κορονοπροστίμα- Τα χθεσινά πρόστιμα από τους ελέγχους

Πρόστιμα για παραβάσεις ωραρίου λειτουργίας, μάσκες αλλά και κάπνισμα δεν έλειψαν από τους χθεσινούς ελέγχους

Αμείωτοι παραμένουν οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων που έχουν επιβληθεί για την πρόληψη της διασποράς του νέου κορονοϊού.

Χθες πραγματοποιήθηκαν 2850 έλεγχοι και επιβλήθηκαν αρκετά πρόστιμα σε όλη την Κρήτη.

Αναλυτικά Στο Ρέθυμνο επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5000 ευρώ και 15 μέρες αναστολή λειτουργίας σε καφέ μπαρ που λειτουργούσε μετά τις 12 το βράδυ. Ακόμη επιβλήθηκαν 4 πρόστιμα σε πεζούς για μάσκα.

Στα Χανιά επιβλήθηκαν 6 πρόστιμα σε πεζούς που δεν φορούσαν μάσκα και 2 πρόστιμα σε εργαζόμενους καταστημάτων εστίασης.

Στο Ηράκλειο σημειώθηκαν 7 πρόστιμα σε πεζούς και 4 πρόστιμα σε εργαζόμενους επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας. Παράλληλα επιβλήθηκαν σε 2 ιδιοκτήτες επιχειρήσεων πρόστιμα επειδή 2 υπάλληλοι τους δεν φορούσαν μάσκα. Την ίδια στιγμή οι έλεγχοι της αστυνομίας εντόπισαν στο Ηράκλειο 10 άτομα που κάπνιζαν σε εσωτερικούς χώρους 4 καταστημάτων εστίασης. Στους πελάτες επιβλήθηκε 100 ευρώ πρόστιμο για την παράβαση αυτή και στους ιδιοκτήτες των 4 επιχειρήσεων 500 ευρώ πρόστιμο.

Τέλος στο Λασίθι δόθηκαν 2 πρόστιμα σε πεζούς για μη χρήση μάσκας, 2 πρόστιμα για μάσκα σε επιβάτες ΙΧ και 1 σε ιδιοκτήτη γυμναστηρίου διότι κατά την διάρκεια ελέγχου εντοπίστηκε πελάτης που δεν φορούσε μάσκα. Το ανάλογο πρόστιμο επιβλήθηκε και στον πελάτη.