Τροχαίο στο σημείο, όπου τραυματίστηκε ο ποδοσφαιριστής

Μάρτυρες ενός ακόμη τροχαίο, στο ίδιο σημείο όπου προ ημερών τραυματίστηκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟΤ Στάθης Καραταράκης, έγιναν χθες βράδυ κάτοικοι της περιοχής και περαστικοί.

Κάτοικος της οδού Χριστομιχάλη Ξυλούρη στο ύψος των σχολών ΟΑΕΔ εδώ και 37 χρόνια αναφέρει στο Cretalive, πως αυτά που συμβαίνουν καθημερινά στο δρόμο που άνοιξε μπροστά στις σχολές δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς, αν δεν το ζει καθημερινά. Γίνεται λόγος, μάλιστα, για 3-4 τροχαία καθημερινά, και επισημαίνεται ότι … από θαύμα δεν έχει σκοτωθεί ακόμα κάποιος.

Μάλιστα πριν από 1,5 χρόνο κάτοικος της περιοχής αναφέρει ότι έστειλε email στο δήμαρχο Ηρακλείου, καταγγέλλοντας τα όσα συμβαίνουν και ζητώντας του να κάνει κάτι!

Ο αντιδήμαρχος Τεχνικών έργων επικοινώνησε, δεσμευόμενος να δει το θέμα και να παρέμβει ο δήμος, με μια μελέτη που θα εκπονούσαν οι υπηρεσίες.

Από τότε ως σήμερα, πάντως, δεν έχει αλλάξει κάτι και τα τροχαία παραμένουν … καθημερινότητα.

“Τελικά η περιοχή μας που την ονόμασαν… Νέο Κόσμο, μόνο νέος κόσμος δεν είναι και μας συμπεριφέρονται σαν πολίτες όχι τρίτης αλλά … τελευταίας κατηγορίας” – αναφέρει κάτοικος της περιοχής.

Deja vu ... στα τροχαία