Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Έγινε το “θαύμα” για τον 42χρονο

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 42χρονο άνδρα που το περασμένο Σάββατο τραυματίστηκε σοβαρά στο τροχαίο που είχε σημειωθεί έξω από το πρατήριο υγρών καυσίμων στην Ιεράπετρα.

Από εκείνο το βράδυ ο 42χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Μία μάχη που φαίνεται να κερδίζει αφού η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί αρκετά.

Σύμφωνα με τα όσα είπε σήμερα στο ekriti.gr ο Γιώργος Μοσχοβάκης,  αναπληρωτής Διοικητής του Βενιζελειου Νοσοκομείου, ο 42χρονος έχει αποσωληνωθεί, έχει επαφή με το περιβάλλον και η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί σημαντικά. Εξακολουθεί όμως να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο είχε γίνει το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου όταν το ΙΧ στο οποίο επέβαινε ο 42χρονος ως συνοδηγός, εξετράπη της πορείας του για άγνωστους λόγους, με συνέπεια να πέσει πάνω στην ταμπέλα της επιχείρησης. Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή με συνέπεια τον σοβαρό τραυματισμό του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, τραυματίστηκε ελαφρά όπως και δύο ακόμη άτομα που εκείνη την ώρα ήταν στο πρατήριο για να εφοδιάσουν με καύσιμά τη μηχανή τους.