Τροχαίο στην Ιεράπετρα: Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση ο 22χρονος

Χτες το βράδυ μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο


Σε σταθερά κρίσιμη κατάσταση, νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, ο 22χρονος ο οποίος παρασύρθηκε χτες από ηλικιωμένο, στην επαρχιακό οδό Ιεράπετρας – Βιάννου.

Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστα Τερζάκη, o 22χρονος «διασωληνώθηκε χτες στην Ιεράπετρα, μεταφέρθηκε αρχικά στο ΠΑΓΝΗ και από εκεί τελικά στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Ο 22χρονος βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, αιμοδυναμικά σταθερός με θλάσεις εγκεφάλου, ενώ κρίσιμος για την πορεία της υγείας του θα είναι ο επανέλεγχος της κατάστασης που θα γίνει το βράδυ».

Το χρονικό του ατυχήματος

Το σοβαρό τροχαίο έλαβε χώρα περίπου στις 5 το απόγευμα της Κυριακής στην επαρχιακό οδό Ιεράπετρας – Βιάννου, όταν ένας άνδρας 77 ετών, που οδηγούσε αγροτικό αυτοκίνητο με κατεύθυνση τους Μύθους, παρέσυρε και τραυμάτισε 22χρονο, που είχε ολοκληρώσει τις αγροτικές του εργασίες και επέστρεφε στο όχημα του.

Ο νεαρός, χτυπημένος σοβαρά στο κεφάλι, μεταφέρθηκε από κάτοικους της Νέας Ανατολής με Ι.Χ αρχικά στο νοσοκομείο Ιεράπετρας, ενώ στην συνέχεια διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΠΑΓΝΗ.