Τροχαίο στη Γαύδο: Με δευτέρα στο κιβώτιο ταχυτήτων βρέθηκε το αυτοκίνητο στον γκρεμό

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το ατύχημα στη Γαύδο με θύμα την όμορφη Κορίνα.

Η μητέρα της  ζητά απαντήσεις για τις συνθήκες θανάτου του παιδιού της. Μάλιστα, η οικογένεια, σύμφωνα με τον δικηγόρο, έχει ορίσει τεχνικούς συμβούλους για να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Η τραγική μητέρα ράγισε καρδιές μιλώντας για το παιδί της και τη νοιάζει μόνο ένα πράγμα: η δικαίωση της ψυχής της κόρης της. Να μάθει πώς έχασε την Κορίνα της τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή Βαθύ Σελί στη Γαύδο.

«Δε μπορώ να το πιστέψω ότι δε θα δω άλλο το παιδί μου σε αυτόν τον κόσμο. Έφυγε πολύ γρήγορα, αλλά είχε ζήσει όμως. Έκανε ό,τι γούσταρε στη ζωή της. Δεν έπρεπε να φύγει έτσι. Υπέφερε πολύ, πάρα πολύ… Το έλεγε και η Κορίνα, πάντα να ζούμε την κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Η Κορίνα δε γυρίζει».

«Αργήσανε να πάνε να σώσουν το παιδί μου»

Η οικογένεια διόρισε τεχνικούς συμβούλους, ώστε να φωτιστεί κάθε σκοτεινό σημείο.

Τα ερωτήματα που βασανίζουν τους γονείς είναι πολλά:

Γιατί υπήρξε πολύωρη καθυστέρηση της αεροδιακομιδής? Πώς τελικά έφυγε το αυτοκίνητο στον γκρεμό? Τι πραγματικά έγινε εκείνο το μοιραίο πρωϊνό?

«Οι αρμόδιοι να κάνουν ό,τι μπορούνε για να μη ξαναγίνει και να μη ξανασυμβεί σε κανέναν αυτό το πράγμα, να περιμένει τόσες ώρες εκεί αβοήθητος με τόσους πόνους. Να μη ξανασυμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό ποτέ, πουθενά σε όλο τον κόσμο. Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα που ζω, να μη το ζήσει άνθρωπος ποτέ στη ζωή του. Δε μπορώ να το πιστέψω, δε μπορώ, θέλω το παιδί μου πάλι. Αργήσανε να πάνε να την πάρουν από εκεί κάτω… Γιατί αργήσανε τόσο πολύ» είπε η μητέρα της Κορίνας.

Η εξέταση του αυτοκινήτου αλλάζει τα δεδομένα

Ο 40χρονος που ήταν μαζί με την 27χρονη στο αυτοκίνητο ισχυρίζεται ότι λύθηκε το χειρόφρενο και έπεσαν στον γκρεμό. «Θυμάμαι πολύ καλά ότι το χειρόφρενο το είχα τραβήξει. Βάζω μπροστά το αυτοκίνητο και αρχίζει να δουλεύει το αμάξι κάνα δυο λεπτά και μέσα σε ένα δίλεπτο πήγε κάτω στον γκρεμό. Πήγε 70 – 80 μέτρα», ανέφερε για το θανατηφόρο ατύχημα.

Όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, η εξέταση του αυτοκινήτου αλλάζει τα δεδομένα, αφού στο κιβώτιο ταχυτήτων υπήρχε δευτέρα, πράγμα που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει. Αυτό ανατρέπει τους ισχυρισμούς του οδηγού του αυτοκινήτου, αφού και σταθμευμένο/ακινητοποιημένο αν ήταν το αυτοκίνητο, και να λυνόταν το χειρόφρενο δε θα μπορούσε να μετακινηθεί ή να τσουλήσει.