Υποπτεύθηκε τον μάγειρα και “μαύρισε” τη γυναίκα του

Πολλά περιστατικά βίας κατέγραψαν τις προηγούμενες ημέρες αστυνομικοί σε περιοχές του δήμου Ηρακλείου. Μετά την υπόθεση με την 15χρονη, η οποία κακοποιήθηκε από τον πατέρα της, δύο ακόμα περιστατικά κινητοποίησαν τις Αρχές.

Της έσπασε την πόρτα

Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν λίγα 24ωρα αστυνομικοί κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν ένα περίεργο περιστατικό στο Ηράκλειο. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης, κάτοικος του Ηρακλείου έσπασε την πόρτα του διαμερίσματος γειτόνισσάς του, επειδή δεν χαμήλωνε τη μουσική.

Όπως έγινε γνωστό, ο οξύθυμος Ηρακλειώτης είχε ζητήσει από τη γειτόνισσά του αρκετές φορές να μην έχει τη μουσική στη διαπασών.

Η νεαρής ηλικίας κοπέλα δεν του έκανε το χατίρι και συνέχισε το ίδιο τροπάριο. Την περασμένη Παρασκευή ο γείτονάς της της χτύπησε αρκετές φορές το κουδούνι για να χαμηλώσει την ένταση, εκείνη όμως δεν το έκανε, σκεπτόμενη ίσως ότι δεν ήταν σε απαγορευτική ώρα. Έτσι, εκείνος πήγε και με κλοτσιές γκρέμισε την πόρτα του διαμερίσματος, αφήνοντας την ένοικο άφωνη. Αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψή του.

Της «μαύρισε» και τα δύο μάτια

Με μαυρισμένα και τα δύο της μάτια πέρασε την είσοδο του Αστυνομικού Μεγάρου Ηρακλείου μία νεαρή γυναίκα από την Αλβανία, η οποία κατήγγειλε τον άνδρα της για τον άγριο ξυλοδαρμό της. Όπως είπε η ίδια στους αστυνομικούς, ο σύζυγός της τη χτύπησε γιατί νόμιζε ότι διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τον μάγειρα στο εστιατόριο που εργάζεται.

Αυτό που προέκυψε από την έρευνα που έγινε είναι ότι η νεαρή αλλοδαπή εργαζόταν σε καθημερινή βάση για περισσότερες από 12 ώρες ώστε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένειά της.

Ο άνδρας της όμως αρνούνταν να δει τον καθημερινό της αγώνα για επιβίωση και πίστευε ότι η σύζυγός του τον απατά.

Τελικώς ο ίδιος μπροστά τους αστυνομικούς δήλωσε μετανιωμένος για την πράξη του.