Φονικό Κουρούνες: Επεισόδια στη Νεάπολη – έσπασαν το τζάμι περιπολικού (φώτος)

Κατά την έξοδο του 43χρονου από τον ανακριτή υπήρξαν επεισόδια συγγενών του θύματος ενώ στήθηκε και μπλόκο ώστε να εμποδίσουν το περιπολικό που τον μετέφερε.


Επεισόδια ξέσπασαν την στιγμή που ο 43χρονος βγήκε από το δικαστήριο Νεάπολης όπου  ήταν συγκεντρωμένοι συγγενείς του 73χρονου Μανώλη Φινοκαλιώτη. Μόλις ο 43χρονος εμφανίστηκε στον προαύλιο χώρο, επιχείρησαν να τον χτυπήσουν ενώ συγγενής του 73χρονου έσπασε το τζάμι του περιπολικού που τον μετέφερε. Ο 43χρονος προφυλακίστηκε ενώ σε κοντινή απόσταση είχε στηθεί μπλόκο προκειμένου να μην επιτρέψει στο περιπολικό να φύγει.

Για λόγους ασφαλείας και υπό τους φόβους βεντέτας, η Αστυνομία οδήγησε τον 43χρονο στα δικαστήρια στις 7.00 το πρωί καθώς σήμερα ήταν προγραμματισμένη η απολογία του και αφού είχε ζητήσει αναβολή την προηγούμενη εβδομάδα.

Στον 43χρονο έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συρροή μετά την απεχθή πράξη του που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 73χρονου και τον τραυματισμό δύο ακόμα ατόμων, όπου το ένα εξ’ αυτών συνεχίζει να νοσηλεύεται.

Αρκετός κόσμος ήταν συγκεντρωμένος, από νωρίς, έξω από τα δικαστήρια της Νεάπολης ενώ λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος της υπόθεσης, αρκετή είναι και η δημοσιογραφική εκπροσώπηση.

Ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος Γιώργος Κοκοσάλης παρέδωσε στην ανακρίτρια dvd από την στιγμή της δολοφονικής υπόθεσης κάνοντας λόγο για προμελετημένο έγκλημα.