Φονικό στα Ανώγεια: Ολοκληρώθηκε η βαλλιστική εξέταση στα όπλα – Καθοριστικά τα αποτελέσματα

Τι έδειξε η εξέταση των όπλων σε σχέση με τους κάλυκες που έχει περισυλλέξει η αστυνομία.


Τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είχαν (και σήμερα) πολλή δουλειά, αφού ολοκληρώθηκε μια πολύ κρίσιμη -για το φονικό στα Ανώγεια- διαδικασία, η βαλλιστική δηλαδή εξέταση στα δύο όπλα που παραδόθηκαν στην αστυνομία.

Το ένα όπλο αφορά αυτό που παρέδωσε ο γιος του Λευτέρη Καλομοίρη και το άλλο όπλο που παρέδωσε στο ΑΤ Ανωγείων η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη, ένα Glock διαμετρήματος 9Χ19.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι σφαίρες (κάλυκες) που βρέθηκαν στον τόπο του φονικού έχουν ταυτοποιηθεί με τα δύο προαναφερόμενα όπλα που έχει στα χέρια της η αστυνομία.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σε περίπου δεκαπέντε ημέρες, οι αρμόδιες Αρχές θα έχουν στα χέρια τους τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αθήνας για το διπλό φονικό των Ανωγείων που έχει συνταράξει το πανελλήνιο.

“Φως” στην υπόθεση θα πέσει όταν ανιχνευθεί το DNA του Λευτέρη Καλομοίρη και κατ’ επέκταση, προσδιοριστεί η σφαίρα που τον έπληξε που θα δείξει από ποιο όπλο πυροδοτήθηκε ώστε να συμπληρωθεί το “παζλ” της υπόθεσης.