Στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος για το κύκλωμα κοκαΐνης

Στη φυλακή ο βασικός κατηγορούμενος, η αδελφή του και ο γιος του

Τρεις ακόμη προφυλακίσεις για το κύκλωμα κοκαΐνης στα Χανιά.

Συγκεκριμένα προφυλακίστηκαν ο 66χρονος βασικός κατηγορούμενος, η αδελφή του και ο γιός της.

Υπενθυμίζεται πως συνεχίστηκε το πρωί της Τετάρτης, στον Εισαγγελέα και την Ανακρίτρια Χανίων η απολογία εννέα ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης που εξαρθρώθηκε στα Χανιά.

Απολογούνται εννέα άτομα (τρεις είχαν πάρει προθεσμία να απολογηθούν σήμερα από την Δευτέρα 31/12) και οι έξι οι οποίοι δεν είχαν απολογηθεί.

Οι κατηγορούμενοι απολογούνται ανά τριάδες.

Υπενθυμίζεται επίσης, πως οι συλλήψεις των φερόμενων ως εμπλεκόμενων στο κύκλωμα, έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής όταν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας πέρασε χειροπέδες σε 13 άτομα, αφού έπειτα από συντονισμένη επιχείρηση, διαπιστώθηκε πως οι συλληφθέντες είχαν στην κατοχή τους ποσότητες κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του zarpanews.gr, οι αστυνομικές αρχές κατάφεραν να εξαρθρώσουν το κύκλωμα, που περιλαμβάνει και γνωστούς Χανιώτες, μετά από παρακολούθηση και καταγραφή συνομιλιών μέσω του κοριού της ΕΛ.ΑΣ, μεταξύ των φερόμενων ως δραστών.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές έφθασαν την συγκεκριμένη επιτυχία, μετά από πολύμηνη παρακολούθηση.

Αξίζει να επισημανθεί, πως οι ποσότητες κοκαΐνης που φέρεται να είχαν στην κατοχή τους οι συλληφθέντες είναι αρκετά σημαντικές.