Χτύπησε μέχρι θανάτου την μητέρα του – Έγκλημα στο Ηράκλειο

Ο 42χρονος συνελήφθη από τις αρχές και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως


Την ίδια του την μητέρα, σκότωσε τα ξημερώματα ένας άνδρας στο Ηράκλειο.  Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 42χρονος γιος χτύπησε μέχρι θανάτου την άτυχη 67χρονη.

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή της Χανιώπορτας.  Γύρω στις 12.30, δράστης και θύμα φέρεται να είχαν λεκτικό επεισόδιο. Μάλιστα γείτονες άκουσαν φωνές από την οικία της άτυχης ηλικιωμένης και έσπευσαν στο σημείο για να δουν τι είχε συμβεί.

Τότε ήταν που αντίκρισαν τον γιο της 72χρονης μέσα στα αίματα και την άτυχη γυναίκα σε άθλια κατάσταση στο υπνοδωμάτιο με χτυπήματα -από ξύλινο όπως προέκυψε αντικείμενο- σε όλο της το σώμα και το κεφάλι.

Δράστης και θύμα έμεναν σε διαφορετικά σπίτια ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, πριν το έγκλημα φέρεται να  προηγήθηκε καυγάς του 42χρονου με την σύζυγό του, με τον ίδιο να αποχωρεί από το σπίτι όπου διέμενε.

Από μια πρώτη επαφή από τις αστυνομικές πηγές πάντως δεν φέρεται να είχε προηγηθεί καταγεγραμμένο ενδοοικογενειακό επεισόδιο από τον 42χρονο σε βάρος της μητέρας του.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε ψυχολογικά προβλήματα και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Ο 42χρονος έχει συλληφθεί και αναμένεται να οδηγηθεί αρμοδίως.