Όλγα Κεφαλογιάννη: Η σχέση με τον Μίνωα Μάτσα και η απάντηση για την προσωπική της ζωή

Δείτε τι είπε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου


Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μάνος Πενθερουδάκης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή τους ύστερα από δέκα χρόνια γάμου, με την πολιτικό να κάνει την αποκάλυψη σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Athens Voice και τη δημοσιογράφο Ελένη Κυριακίδου.

Το μεσημέρι της Κυριακής, στην εκπομπή “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” της Τατιάνας Στεφανίδου, συζήτησαν την είδηση του χωρισμού του ζευγαριού ενώ αναφέρθηκαν και στο δημοσίευμα της εφημερίδας “Πρώτο Θέμα” που θέλει την Όλγα Κεφαλογιάννη να έχει έρθει πολύ κοντά με τον μουσικοσυνθέτη Μίνωα Μάτσα.

Οι δυο τους έκαναν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση στα θεατρικά βραβεία του Αθηνοράματος ενώ στη συνέχεια τους είδαμε μαζί στην πρεμιέρα της ταινίας «Ευτυχία» στο θέατρο Παλλάς, όπου πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό και έδειχναν ευτυχισμένοι.

Η εκπομπή “Μαζί σου το Σαββατοκύριακο” επικοινώνησε με την Όλγα Κεφαλογιάννη ζητώντας μία δήλωση για το θέμα.

«Για πάνω από δέκα χρόνια που βρίσκομαι στη δημόσια σφαίρα, έχω σαν βασική αρχή να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, την οικογένειά μου, τους ανθρώπους που συναναστρέφομαι. Το ίδιο σκοπεύω να κάνω και τώρα. Αυτό επιθυμώ να γίνει σεβαστό από όλες και όλους, ιδίως, σε αυτή τη χρονική συγκυρία», είπε στην εκπομπή η Όλγα Κεφαλογιάννη.