Όλγα Κεφαλογιάννη: Τίτλοι τέλους στο γάμο της με τον Μάνο Πενθερουδάκη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έχει επιλέξει όλα αυτά τα χρόνια της πολιτικής καριέρας της να είναι αφοσιωμένη στο κοινό καλό και να μιλά μόνο για το περιεχόμενο της δουλειάς της. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εδώ και περίπου εννέα χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Μάνο Πενθερουδάκη, ωστόσο απέφευγε να εκθέτει αυτό το κομμάτι της ζωής της.

Δίνοντας μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην Athens Voice και την Ελένη Κυριακίδου,  η Όλγα Κεφαλογιάννη αποκάλυψε ότι ο γάμος της έκανε τον κύκλο του και πλέον διανύει τη φάση της ανασύνταξης, όπως συμβαίνει σε κάθε καινούργια αρχή. Στην ερώτηση της δημοσιογράφου «Σε προσωπικό επίπεδο; Πώς πιστεύετε ότι θα είναι η καινούργια χρονιά; Τι στόχους βάζετε;» εκείνη απαντά με πάσα ειλικρίνεια:

«Να μπορώ να λειτουργώ σε ισορροπία, να βιώνω τις χαρές και τις λύπες της ζωής μαζί με την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Βρίσκομαι σε ένα μεταβατικό στάδιο γιατί πολύ πρόσφατα έκλεισε ένα μεγάλο κεφάλαιο της ζωής μου που αφορά στον γάμο μου. Ήταν μια μακρά και δημιουργική περίοδος που μόνο καλές αναμνήσεις αφήνει. Τώρα χρειάζεται ανασύνταξη, όπως σε κάθε καινούργια αρχή».