20.000 ευρώ, μέσα σε 5 ημέρες, για το μικρό Παναγιώτη που χρειάζεται εγχείρηση στον εγκέφαλο

Το Κρητικόπουλο είναι έτοιμο να υποβληθεί στη χειρουργική επέμβαση – Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας του


Με ένα συγκινητικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, η μητέρα του μικρού Παναγιώτη, ο οποίος πάσχει από μια σπάνια πάθηση, ευχαριστεί όλους όσοι βοήθησαν προκειμένου να συμπληρωθεί το ποσό των 20.000 ευρώ για να γίνει καλά ο 10χρονος γιος της.

Οι πολίτες έδειξαν για ακόμη μία φορά την αλληλεγγύη και ανιδιοτέλεια τους και, μέσα σε μόλις 5 ημέρες, συγκεντρώθηκε το πολυπόθητο ποσό, προκειμένου ο 10χρονος Παναγιώτης να πραγματοποιήσει εγχείρηση στον εγκέφαλο στην κλινική «Άγιος Λουκάς» στη Θεσσαλονίκη στις 12 Νοεμβρίου.

Όπως γράφει η μητέρα του, πρόκειται για ένα δύσκολο και πολύωρο χειρουργείο, το οποίο μάλιστα θα είναι η δεύτερη φορά που θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας.

Αναλυτικά, η ανάρτηση της μητέρας του Παναγιώτη:

«Συγχαρητήρια σε όλους εσάς, σε 5ημερες, φτάσαμε το στόχο μας!

Μας βοηθήσατε να μπορούμε να πληρώσουμε το χειρουργείο του παιδιού μας! Ένα χειρουργείο εξαιρετικά δύσκολο και το δεύτερο που πραγματοποιείται σε όλη την Ελλάδα!

Στις 10 Νοεμβρίου αναχωρούμε! Γιατί εσείς μας βοηθήσατε! Θα σας ενημερώνουμε για το κάθε βήμα μας!

Στις 12 Νοέμβριου θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο όπου θα είναι πολύωρο, θα σας ενημερώσουμε πως πήγε!

Το χειρουργείο, οι γιατροί, η κλινική… Χάριν την δική σας βοήθεια, βγήκε το χρέος!

Σας χιλιοευχαριστούμε! Δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό, ένα ευχαριστώ!

Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! Διαδώστε το μήνυμα.»

Υπενθυμίζεται ότι το 10χρονο αγόρι από τα Χανιά γεννήθηκε με μια σπάνια πάθηση, η οποία του προκαλεί επανειλημμένες επιληψίες.

Για το λόγο αυτό, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου, το αγοράκι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στην κλινική του Αγίου Λουκά στη Θεσσαλονίκη, μια επέμβαση, ωστόσο, που θα κοστίσει στην οικογένειά του 20.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η μητέρα του, «οι επιληψίες που άλλοτε είναι ήπιες και άλλοτε τον οδηγούσαν σε εισαγωγές στο νοσοκομείο με κίνδυνο της ζωής του, καταπολεμούνταν με ειδικά φάρμακα. Πλέον όμως τα φάρμακα, δεν δρουν πια. Η λύση, μας είπαν, είναι εγχείρηση στο εγκέφαλο, δηλαδή πρέπει να ανοίξουν το κρανίο και να αποσυνδέσουν το ημισφαίριο που πάσχει.»