Χωρίς προβλήματα η 38χρονη που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό – Τι λέει η οικογένεια για όσα έγιναν

Χωρίς κανένα πρόβλημα στην υγεία της νοσηλεύεται από χθες στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου η 38χρονη από την Αλβανία που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό

Το Ράδιο Λασίθι επικοινώνησε με το συζυγό της και όπως μας ανέφερε η 38χρονη επέστρεψε την Παρασκευή το βράδυ στην Ελλάδα, μετά από μια εβδομάδα που ήταν μόνη της στην Αλβανία.  Το Σάββατο το μεσημέρι ενημερώθηκε από τον ΕΟΔΥ πως ήταν θετική στον κορονοϊό και της δόθηκε ταυτόχρονα η οδηγία να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό για 14 ημέρες έως και τις 31 Ιουλίου.

Έτσι, τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός και τα 4 παιδιά τους παρέμεναν και συνεχίζουν να παραμένουν εντός του σπιτιού χωρίς να έχουν βγει καθόλου, και η μόνη επικοινωνία που έχουν είναι με κάποιους συγγενείς σε εξωτερικό χώρο από απόσταση.

Χθες η 38χρονη αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία έκανε κάποιους εμετούς και τότε αποφάσισε να ζητήσει βοήθεια. Έτσι απευθύνθηκε στον ΕΟΔΥ όπου της είπαν να επικοινωνήσει με το κοντινότερο Νοσοκομείο. Έτσι έγινε η επικοινωνία με το Νοσοκομείο Ιεράπετρας όπου, για άγνωστο λόγο, δόθηκε αμέσως η εντολή να μεταφερθεί αμέσως στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, όπως και έγινε.

Τελικά όπως φάνηκε δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και ο λόγος της αδιαθεσίας αποδίδεται στο άγχος και το στρες που είχε η 38χρονη από τη στιγμή που έμαθε τα αποτελέσματα του τεστ. Έτσι σύμφωνα με την ενημέρωση που έχει από τους γιατρούς του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, θα πρέπει να παραμείνει τουλάχιστον για 5 ημέρες στο Νοσοκομείο και εφόσον η υγεία της παραμείνει καλή θα επιστρέψει στο σπίτι της.