Η Air France συνδέει το Παρίσι με την Κρήτη

Το Ηράκλειο της Κρήτης θα είναι ένας από τους νέους προορισμούς της Air France την ερχόμενη θερινή περίοδο, Ιούλιο και Αύγουστο, προσφέροντας απευθείας πτήσεις από και προς το Παρίσι

Οι πτήσεις ξεκινούν από τις 17 Ιουλίου 2019 και η σύνδεση με την Κρήτη θα είναι 3 φορές την εβδομάδα. Επίσης, η εταιρία επεκτείνει το δίκτυό της εντάσσοντας επιπλέον στο θερινό πρόγραμμα της και πτήσεις για Παλέρμο (Σικελία, Ιταλία), Όλμπια (Σαρδηνία, Ιταλία) και Σπλιτ (Κροατία).Στο θερινό πρόγραμμα της Αir France για το 2018, παραμένουν και οι καλοκαιρινοί προορισμοί της για Μπάρι (Ιταλία), Κάλιαρι (Ιταλία), Ντουμπρόβνικ (Κροατία) και Ίμπιζα (Ισπανία). Όλες οι πτήσεις θα αναχωρούν από το Παρίσι-Charles de Gaulle.

Όπως επισημαίνει η Air France, «το Ηράκλειο είναι το ιδανικό σημείο για να ξεκινήσουν οι επισκέπτες την εξερεύνηση της Κρήτης. Αντίστοιχα, οι κάτοικοι του νησιού θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφθούν την γαλλική πρωτεύουσα με τις απευθείας πτήσεις και να ανακαλύψουν τις ρομαντικές γωνιές, την γαστρονομία, την κουλτούρα και τον πολιτισμό που προσφέρει η πόλη».