Δείτε live το ταξίδι του Αγίου Βασίλη

Ο Άγιος Βασίλης ταξιδεύει για να γιορτάσουμε με χαμόγελο τα Χριστούγεννα του 2018.

Ο αγαπημένος μας Άγιος ξεκίνησε και φέτος το ταξίδι του με αφετηρία το Ροβανιέμι, εκείνη την πόλη της Φινλανδίας η οποία είναι το απόλυτο εορταστικό θέρετρο για την περίοδο των Χριστουγέννων.

Μα φυσικά μιλάμε για τον Άγιο Βασίλη, τον χοντρούλη Άγιο με την άσπρη γενειάδα και τα κόκκινα ρούχα. Αργά χτες το βράδυ ανέβηκε στο έλκηθρό του παρέα με τους βοηθούς του από τη Λαπωνία και ταξιδεύει σε κάθε περιοχή του κόσμου προκειμένου να μοιράσει δώρα.

Με το θερμόμετρο στο Ροβανιέμι να αγγίζει τους -22 βαθμούς κελσίου, πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να δει τον Άγιο Βασίλη να ξεκινά το ταξίδι του υπό τους ήχους της μουσικής.

«Εύχομαι να έχετε όλοι για υπέροχη χρονιά. Φυσικά, υπάρχουν πολλά πράγματα στον κόσμο που θα έπρεπε να ήταν διαφορετικά», δήλωσε ο Άγιος Βασίλης στα αγγλικά.

«Ας ελπίσουμε ότι τα Χριστούγεννα θα φέρουν τη στιγμή όπου ο κόσμος και οι άνθρωποι θα ηρεμήσουν για λίγο για να περάσουν χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους τους».

Έτσι, λοιπόν, το ταξίδι πάνω από τη γη ξεκίνησε και ο Άγιος απόψε το βράδυ θα γεμίσει δώρα όλα τα νοικοκυριά του κόσμου.

Δείτε live το ταξίδι του Αγίου Βασίλη.